+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ СоветникПочитувани колеги, МСФИ КОНСАЛТИНГ Ве поканува на ЕДНОДНЕВНО КОНТИНУИРАНО ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ бр.1/2019-8 часа ВО МЕСЕЦ ЈАНУАРИ/ФЕВРУАРИ 2019 ГОДИНА во следните термини и градови:
30 Јануари 2019 (среда) во Штип ‐ Хотел Оаза
31 Јануари 2019 (четврток) во Скопје ‐ Хотел Холидеј Ин
5 Февруари 2019 (вторник) во Битола ‐ Хотел Милениум
6 Февруари 2019 (среда) во Охрид ‐ Хотел UNIQUE Resort & Spa
7 Февруари 2019 (четврток) во Струмица ‐ Хотел Сириус
8 Февруари 2019 (петок) во Скопје ‐ Хотел Холидеј Ин
12 Февруари 2019 (вторник) во Прилеп ‐ Хотел Кристал Палас
13 Февруари 2019 (среда) во Тетово ‐ Ресторан Принц
16 Февруари 2019 (сабота) во Скопје ‐ Хотел Континентал

МСФИ КОНСАЛТИНГ Ве поканува на ЕДНОДНЕВНО КОНТИНУИРАНО ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ бр.5/2018-8 часа ВО МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 2018 ГОДИНА во следните термини и градови:
12 Декември 2018 (среда) во Штип ‐ Хотел Оаза
13 Декември 2018 (четврток) во Битола ‐ Хотел Милениум
14 Декември 2018 (петок) во Охрид ‐ Хотел Милениум Палас
15 Декември 2018 (сабота) во Скопје ‐ Хотел Континентал
20 Декември 2018 (четврток) во Скопје ‐ Хотел Холидеј Ин
21 Декември 2018 (петок) во Прилеп ‐ Хотел Кристал Палас
26 Декември 2018 (среда) во Скопје ‐ Хотел Континентал
27 Декември 2018 (четврток) во Струмица ‐ Хотел Сириус
28 Декември 2018 (петок) во Скопје ‐ Хотел Континентал

МСФИ КОНСАЛТИНГ Ве поканува на ЕДНОДНЕВНО КОНТИНУИРАНО ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ бр.4/2018-8 часа ВО МЕСЕЦ НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА во следните термини и градови:

14 Ноември 2018 (среда) во Штип – Хотел Оаза
16 Ноември 2018 (петок) во Битола – Хотел Милениум
20 Ноември 2018 (вторник) во Охрид – Хотел Милениум Палас
21 Ноември 2018 (среда) во Скопје – Хотел Континентал
24 Ноември 2018 (сабота) во Скопје – Хотел Континентал
28 Ноември 2018 (среда) во Прилеп – Хотел Кристал Палас
29 Ноември 2018 (четврток) во Струмица – Хотел Сириус
30 Ноември 2018 (петок) во Скопје – Хотел Континентал
07 Декември 2018 (петок) во Скопје – Хотел Континентал

МСФИ КОНСАЛТИНГ Ве поканува на ЕДНОДНЕВНО КОНТИНУИРАНО ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ бр.3/2018-8 часа ВО МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2018 ГОДИНА во следните термини и градови: 2 Октомври 2018 (вторник) во Штип – Хотел Оаза
3 Октомври 2018 (среда) во Охрид – Хотел Милениум Палас
5 Октомври 2018 (петок) во Скопје – Хотел Холидеј Ин
6 Октомври 2018 (сабота) во Скопје – Хотел Континентал
9 Октомври 2018 (вторник) во Битола – Хотел Милениум
16 Октомври 2018 (вторник) во Струмица – Хотел Сириус
18 Октомври 2018 (четврток) во Скопје – Хотел Континентал
26 Октомври 2018 (петок) во Прилеп – Хотел Кристал Палас
29 Октомври 2018 (понеделник) во Скопје – Хотел Континентал

МСФИ КОНСАЛТИНГ Ве поканува на ЕДНОДНЕВНО КОНТИНУИРАНО ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ бр.2/2018-8 часа ВО МЕСЕЦ МАЈ 2018 ГОДИНА во следните термини и градови: • 9 Мај 2018 (среда) во Штип – Хотел Оаза; • 10 Мај 2018 (четврток) во Битола – Хотел Милениум; • 11 Мај 2018 (петок) во Скопје – Хотел Холидеј Ин; • 15 Мај 2018 (вторник) во Охрид – Хотел Милениум Палас; • 16 Мај 2018 (среда) во Струмица – Хотел Сириус; • 19 Мај 2018 (сабота) во Скопје – Хотел Континентал; • 22 Мај 2018 (вторник) во Прилеп – Хотел Кристал Палас;

На барање на голем број наши колеги сметководители и овластени сметководители кои не успеа да резервираат термин за КПУ обука во Скопје, МСФИ Консалтинг обезбедува уште еден дополнителен термин на еднодневно советување КПУ број 2/2018 – 8 часа на ден 30 Мај 2018 година (среда – работен ден) во Хотел Континентал Скопје.

Почитувани колеги, Ве покануваме на еднодневно КПУ за изготвување на Годишна сметка и Финансиски извештаи за 2017 година во следните градови: 31 Јануари 2018 (среда) во Штип – Хотел Оаза; 1 Февруари 2018 (четврток) во Битола – Хотел Милениум; 2 Февруари 2018 (петок) во Скопје – Хотел Холидеј Ин; 6 Февруари 2018 (вторник) во Охрид – Хотел Милениум Палас; 7 Февруари 2018 (среда) во Прилеп – Хотел Кристал Палас; 8 Февруари 2018 (четврток) во Скопје – Хотел Континентал; 10 Февруари 2018 (сабота) во Скопје – Хотел Континентал; 14 Февруари 2018 (среда) во Струмица – Хотел Сириус

Почитувани колеги,
МСФИ КОНСАЛТИНГ Ве поканува на ЕДНОДНЕВНО КОНТИНУИРАНО ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ бр.3/2017-8 часа ВО МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ во следните термини и градови: • 13 Декември 2017 (среда) во Штип – Хотел Оаза; • 14 Декември 2017 (четврток) во Струмица – Хотел Сириус; •15 Декември 2017 (петок) во Охрид – Хотел Милениум Палас; • 16 Декември 2017 (сабота) во Скопје – Хотел Континентал; • 20 Декември 2017 (среда) во Битола – Хотел Милениум; • 21 Декември 2017 (четврток) во Скопје – Хотел Холидеј Ин; • 22 Декември 2017 (петок) во Прилеп – Хотел Кристал Палас;

Почитувани колеги,
МСФИ КОНСАЛТИНГ Ве поканува на ЕДНОДНЕВНО КОНТИНУИРАНО ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ бр.2/2017-8 часа ВО МЕСЕЦ НОЕМВРИ во следните термини и градови: 15 Ноември 2017 (среда) во Штип – Хотел Оаза; 16 Ноември 2017 (четврток) во Битола – Хотел Милениум; 17 Ноември 2017 (петок) во Скопје – Хотел Холидеј Ин; 18 Ноември 2017 (сабота) во Скопје – Хотел Континентал; 21 Ноември 2017 (вторник) во Охрид – Хотел Милениум Палас; 22 Ноември 2017 (среда) во Прилеп – Хотел Кристал Палас; 23 Ноември 2017 (четврток) во Тетово – Ресторан Принц; 28 Ноември 2017 (вторник) во Струмица – Хотел Сириус; 29 Ноември 2017 (среда) во Скопје – Хотел Континентал и 30 Ноември 2017 (четврток) во Скопје – Хотел Континентал

Целта на континуираното професионално усовршување согласно Законот за вршење на смет­ко­вод­стве­ни работи (“Службен весник на РМ”, број 95/12…190/16) е надградување на знаењето на сметководителите и овластените сметководители при што истото треба да го по­­­­­се­ту­ва­­ат сите физичките лица кои имаат стекнато уверение за сметководител и овластен смет­ко­во­­ди­­­тел и се запишани во Регистарот на Институтот…

Почитувани колеги, Ве покануваме да присуствувате на престојните советувања за практична примена на законските прописи од областа на даноците и сметководството кои МСФИ Консалтинг ќе ги одржи во следните градови: 31 Мај 2017 (среда) во Штип – Хотел Оаза; 1 Јуни 2017 (четврток) во Битола – Хотел Милениум; 7 Јуни 2017 (среда) во Скопје – Хотел Холидеј Ин и 8 Јуни 2017 (четврток) во Охрид – Хотел Милениум Палас

Советувањата ќе се одржат во следните градови: на 27 Јануари 2017 (петок) во Штип – Хотел Оаза; 1 Февруари 2017 (среда) во Скопје – Хотел Холидеј Ин; 2 Февруари 2017 (четврток) во Битола – Хотел Милениум; 3 Февруари 2017 (петок) во Охрид – Хотел Милениум Палас; 8 Февруари 2017 (среда) во Скопје – Хотел Холидеј ИН…

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.