+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ СоветникЗаради олеснување на постапката за изготвување на годишната сметка и финансиските извештаи за 2018 година кои обврзниците треба да ги состават и достават најдоцна до 28 февруари 2019 година, односно 15 март 2019 година, МСФИ Консалтинг изготви посебен Прирачник. Во овој Прирачник интегрално, на едно место се презентирани сите специфичности околу изготвувањето на годишната сметка и финансиските извештаи за 2018 година и се надеваме дека истиот ќе биде од корист на сите наши коминтенти…

Со клинување на повеќе може да ги преземете коефициентите за ревалоризација за 2018 година…

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.