+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
ВАЖНО, ВАЖНО, ВАЖНО, МСФИ Консалтинг Ве поканува на КПУ обуки за годишна сметка за 2018 година во месец јануари / февруари 2019 година

msfi-konsalting-pokana-za-kpu-12019Почитувани колеги,

МСФИ КОНСАЛТИНГ Ве поканува на ЕДНОДНЕВНО КОНТИНУИРАНО ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ бр.1/2019-8 часа ВО МЕСЕЦ ЈАНУАРИ/ФЕВРУАРИ 2019 ГОДИНА во следните термини и градови:

  • 30 Јануари 2019 (среда) во Штип ‐ Хотел Оаза
  • 31 Јануари 2019 (четврток) во Скопје ‐ Хотел Холидеј Ин
  • 5 Февруари 2019 (вторник) во Битола ‐ Хотел Милениум
  • 6 Февруари 2019 (среда) во Охрид ‐ Хотел UNIQUE Resort & Spa
  • 7 Февруари 2019 (четврток) во Струмица ‐ Хотел Сириус
  • 8 Февруари 2019 (петок) во Скопје ‐ Хотел Холидеј Ин
  • 12 Февруари 2019 (вторник) во Прилеп ‐ Хотел Кристал Палас
  • 13 Февруари 2019 (среда) во Тетово ‐ Ресторан Принц
  • 16 Февруари 2019 (сабота) во Скопје ‐ Хотел Континентал

Регистрација за КПУ од 9:30 до 10:00 часот; Почеток на КПУ од 10:00 часот

Времетраење на обуките од 10:00 до 16:00 часот

Секој посетител добива Прирачник за изготвување на годишна сметка за 2018 година, работен материјал и кафе

ПРЕЗЕМИ ПОКАНА ЗА КПУ ОБУКИ ЗА ГОДИШНА СМЕТКА ЗА 2018 ГОДИНА

ПРЕЗЕМИ ПРОГРАМА ЗА КПУ ОБУКИ ЗА ГОДИШНА СМЕТКА ЗА 2018 ГОДИНА

Регистрација за посетување на КПУ обуки организирани од МСФИ Консалтинг

Про-фактура за посета на КПУ обуки за годишна сметка за 2018 година (ПРЕЗЕМИ)

тел: 02/3 112 323 тел: 02/3 112 334

моб: 070 317 142 моб: 070 333 713

www.msfi.com.mk  e-mail: info@msfi.com.mk,

Надомест за КПУ од 8 часа (1 работен ден)………………………..2.360 денари (со вклучен ДДВ)

Плаќањето задолжително се врши однапред на следните сметки:

210-0676392801-76 НЛБ Банка АД – Скопје

280-1001042042-51 Силк Роуд Банка АД – Скопје

 

 

  • Објавено на: 06/02/2019
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.