+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk

ВАЖНО, ВАЖНО, ВАЖНО, ВАЖНО, ВАЖНО, ВАЖНО, МСФИ Консалтинг Ве поканува на советување за изготвување на годишната сметка и финансиските извештаи за 2016 година

Business Architecture And Development Working on BrTrxGen

Почитувани колеги,

 

Ве покануваме да присуствувате на престојните советувања за изготвување на годишната сметка и финансиските извештаи за 2016 година.

 

Советувањата ќе се одржат во следните градови:

 

  • 27 Јануари 2017 (петок) во Штип – Хотел Оаза
  • 1 Февруари 2017 (среда) во Скопје – Хотел Холидеј Ин
  • 2 Февруари 2017 (четврток) во Битола – Хотел Милениум
  • 3 Февруари 2017 (петок) во Охрид – Хотел Милениум Палас
  • 8 Февруари 2017 (среда) во Скопје – Хотел Холидеј Ин

Почеток на советувањето во 10 часот

Со кликнување на сликата претходно или со кликнување подолу на преземи може да ја симнете Поканата со темите на Советувањето за изготвување на годишна сметка и финансиски извештаи за 2016 година

Покана за советување на годишна сметка и финансиски извештаи за 2016 година (ПРЕЗЕМИ)

 

  • Објавено на: 30/01/2017
Print Friendly
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.

РЕГИСТРАЦИЈА ЗА КПУ ОБУКИ

Почитувани колеги,

МСФИ Консалтинг Ве поканува на ЕДНОДНЕВНО КОНТИНУИРАНО ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ бр. 3/2017-8 часа во МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ.

Важно: Секој модул, односно КПУ обука носи 8 признати КПУ часови. Програмата на КПУ обуките на МСФИ Консалтинг е така конципирана да секое предавање е независно само по себе и не е поврзано со било кое претходно предавање (КПУ Обуката за Декември 2017 не е поврзана со КПУ обуките кои беа организирани од МСФИ Консалтинг за месеците Октомври и Ноември 2017 година).

КПУ обуките ќе се одржат во следните градови:


  • 16 Декември 2017 (сабота) во Скопје – Хотел Континентал
  • 20 Декември 2017 (среда) во Битола – Хотел Милениум
  • 21 Декември 2017 (четврток) во Скопје – Хотел Холидеј Ин
  • 22 Декември 2017 (петок) во Прилеп – Хотел Кристал Палас