+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ СоветникСо клинување на повеќе може да ги преземете коефициентите за ревалоризација за 2023 година…

Со клинување на повеќе може да ги преземете коефициентите за ревалоризација за 2022 година…

Со клинување на повеќе може да ги преземете коефициентите за ревалоризација за 2021 година…

Со кликнување на повеќе може да ги погледнете коефициентите за ревалоризација по годишна сметка за 2020 година…

Со клинување на повеќе може да ги преземете коефициентите за ревалоризација за 2019 година…

Со клинување на повеќе може да ги преземете коефициентите за ревалоризација за 2018 година…

Со кликнување на повеќе може да ги погледнете коефициентите за ревалоризација по годишна сметка за 2017 година…

Подетално за начинот на пресметка на ревалоризација кај непрофитните организации по годишната сметка за 2012 година може да прочитате во Написот кој може да го преземете со кликнување на повеќе…

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.