+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk

Во продолжение Ви ги даваме највисоките износи на дневници за службени патувања по земји во 2015 и 2016 година…

Со кликнување на повеќе може да го преземете Споредбениот преглед на дневници за службени патувања во странство кои се применуваат во 2014 и 2015

Во написот кој може да го преземете со кликнување подолу на преземи Ви даваме практичен пример на пресметка на дневници за службени патувања во странство, а може да прочитате и за Новините кај дневниците за службени патувања во странство кои ќе се применуваат почнувајќи од 2015 година…

Под службено патување во странство, во согласност со Уредбата за издатоците за службен пат и селидби…

Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.

РЕГИСТРАЦИЈА ЗА КПУ ОБУКИ

Почитувани колеги,

МСФИ Консалтинг од месец Октомври 2017 година започнува со организирање на едукативни обуки за континуирано професионално усовршување за сметководителите и овластените сметководители.

До колку сте заинтересирани да ги следите обуките кои МСФИ Консалтинг ги организира во текот на ме­сец Октомври 2017 година, а заради обезбедување на уредна евиденција на вашето присуство и остварените КПУ часови, Ве молиме најдоцна 5 дена пред почетокот на советувањето да се регистрирате со кликнување на РЕГИСТРАЦИЈА

КПУ обуките ќе се одржат во следните градови:


  • 26 Октомври 2017 (четврток) во Прилеп - Хотел Кристал Палас
  • 27 Октомври 2017 (петок) во Скопје - Хотел Холидеј Ин
  • 28 Октомври 2017 (сабота) во Скопје - Хотел Континентал
  • 31 Октомври 2017 (вторник) во Струмица - Хотел Сириус