+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ СоветникСо кликнување на повеќе може да го преземете Прирачникот за изготвување на годишна сметка и финансиски извештаи за 2023 година…

Со кликнување на повеќе може да го преземете Прирачникот за изготвување на годишна сметка и финансиски извештаи за 2022 година…

Со кликнување на повеќе може да го преземете Прирачникот за изготвување на годишна сметка и финансиски извештаи за 2021 година…

Со кликнување на повеќе може да го преземете Прирачникот за изготвување на годишна сметка и финансиски извештаи за 2020 година…

Заради олеснување на постапката за изготвување на годишната сметка и финансиските извештаи за 2019 година, МСФИ Консалтинг изготви посебен Прирачник кој може да го преземете со кликнување на повеќе. Прирачникот има 340 страни и големината на фајлот за симнување е 7,98 MB.….

Заради олеснување на постапката за изготвување на годишната сметка и финансиските извештаи за 2018 година кои обврзниците треба да ги состават и достават најдоцна до 28 февруари 2019 година, односно 15 март 2019 година, МСФИ Консалтинг изготви посебен Прирачник. Во овој Прирачник интегрално, на едно место се презентирани сите специфичности околу изготвувањето на годишната сметка и финансиските извештаи за 2018 година и се надеваме дека истиот ќе биде од корист на сите наши коминтенти…

Почитувани,Содржината можат да ја видат само претплатници на МСФИ Консалтинг.Доколку сте наш активен претплатник Најавете се за да ја видите оваа содржина.(Доколку не сте претплатник кликнете тука за да се регистрирате и да добиете информации за претлата)

Заради олеснување на постапката за изготвување на годишната сметка и финансиските извештаи за 2015 година, МСФИ Консалтинг изготви посебен Прирачник кој може да го преземете со кликнување на повеќе. Прирачникот има 298 страни и големината на фајлот за симнување е 6,30 MB.….

Заради олеснување на постапката за изготвување на годишната сметка и финансиските извештаи за 2014 година, МСФИ Консалтинг изготви посебен Прирачник кој може да го преземете со кликнување на повеќе. Прирачникот има 292 страни и големината на фајлот за симнување е 2,92 MB.….

Заради олеснување на постапката за составување на новата ДДВ пријава, МСФИ Консалтинг изготви посебен Прирачник за новата ДДВ -04 пријава. Новиот Прирачник може да го преземете со кликнување на повеќе. Големината на фајлот за симнување е 2,20 MB….

Заради олеснување на постапката за изготвување на годишната сметка и финансиските извештаи за 2013 година, МСФИ Консалтинг изготви посебен Прирачник кој може да го преземете со кликнување на повеќе. Големината на фајлот за симнување е 2,50 MB….

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.