+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
ВАЖНО, ВАЖНО, ВАЖНО, МСФИ Консалтинг Ве поканува на КПУ обуки во месец Ноември 2017 година

msfi-konsalting-pokana-za-kpu-noemvri-2017Почитувани колеги,

МСФИ КОНСАЛТИНГ Ве поканува на ЕДНОДНЕВНО КОНТИНУИРАНО ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ бр.2/2017-8 часа ВО МЕСЕЦ НОЕМВРИ во следните термини и градови:

– 15 Ноември 2017 (среда) во Штип – Хотел Оаза
– 16 Ноември 2017 (четврток) во Битола – Хотел Милениум
– 17 Ноември 2017 (петок) во Скопје – Хотел Холидеј Ин
– 18 Ноември 2017 (сабота) во Скопје – Хотел Континентал
– 21 Ноември 2017 (вторник)  во Охрид – Хотел Милениум Палас
– 22 Ноември 2017 (среда) во Прилеп – Хотел Кристал Палас
– 23 Ноември 2017 (четврток) во Тетово – Ресторан Принц
– 28 Ноември 2017 (вторник)  во Струмица – Хотел Сириус
– 29 Ноември 2017 (среда) во Скопје – Хотел Континентал
– 30 Ноември 2017 (четврток) во Скопје – Хотел Континентал

Посетата на КПУ обуката ќе Ви донесе 8 КПУ часови.

Регистрација за КПУ обуката е од 9:30 до 10:00 часот; Почеток на КПУ е од 10:00 часот

ПРЕЗЕМИ ПОКАНА ЗА КПУ ОБУКИ НОЕМВРИ 2017 ГОДИНА

ПРЕЗЕМИ ПРОГРАМА ЗА КПУ ОБУКИ НОЕМВРИ 2017 ГОДИНА

Регистрација за посетување на КПУ обуки организирани од МСФИ Консалтинг

До колку сте заинтересирани да ги следите обуките кои МСФИ Консалтинг ги организира во текот на ме­сец Ноември 2017 година, а заради обезбедување на уредна евиденција на вашето присуство и ос­тварените КПУ часови, Ве молиме најдоцна 5 дена пред почетокот на советувањето да се ре­гис­т­ри­­ра­т­е на веб страната на МСФИ Консалтинг (www.msfi.com.mk).

Надоместот за 1 работен ден КПУ обука (8 КПУ часови) изнесува 2.360 денари (со вклучен ДДВ).

Напомена: Надоместот за КПУ обуките е утврден согласно Одлуката на Владата на Република Македонија од 16.02.2017 година според која надомест за 1 час за КПУ изнесува 250 денари плус ДДВ, односно за 1 ра­ботен ден од 8 часа надоместот изнесува 2.000 денари (две илјади денари плус ДДВ).

Уплатата за КПУ обуките може да ја извршите на една од следните сметки:

210-0676392801-76 НЛБ Банка АД – Скопје

280-1001042042-51 Силк Роуд Банка АД – Скопје

Про-фактура за посета на КПУ обуки во месец Ноември 2017 година (ПРЕЗЕМИ)

Со почит

МСФИ Консалтинг

  • Објавено на: 18/11/2017
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.