+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
 

МСФИ Консалтинг

За сметководство, даночни совети и планирање – ДОО – Скопје

 

  • Ул. Вангел Тодоровски бр.5, Скопје – Аеродром
  • Сметка 210-0676392801-76-НЛБ Банка АД – Скопје
  • Телефон: +389 2 3112 323; +389 2 3112 334;
  • Moбилен: +389 70 317 142 / +389 70 333 713

Пополнете ја формата подолу за да нè контактирате


 

 

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.