info@msfi.com.mk

МСФИ Онлајн Работилница

Добредојдовте на МСФИ Online работилница – систем за електронско следење на советувањата организирани од МСФИ Консалтинг. Пристапете до делот за најава, регистрација или пак погледенте го упатството за подетални инструкции за користење на онлајн услугите на МСФИ Работилница.

Најава

Пристапете до делот за најава на МСФИ Онлајн Работилница.

Кон најава...
Регистрација

Формулар за регистрација за посетување на советувања.

Регистрација...
Упатство

Детални инструкции за користење на МСФИ Online работилница.

Повеќе...
Програма

Програма и теми кои ќе бидат опфатени на онлајн обуките.

Повеќе...

Напомена: За следење на оn line советувањето на МСФИ Консалтинг не е потребно да имате уред со камера. On line советувањето може да се следи со било каков електронски уред (десктоп компјутер, лаптоп, таблет или мобилен телефон) со стандардна интернет конекција и на кој може да се следат видео содржини.

Комуникацијата со предавачите, односно можноста за поставување на прашања ќе биде овозможена на едноставен начин преку самата апликација за времетраењето на онлајн советувањето.