+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk

МСФИ КОНСАЛТИНГ за своите клиенти ги обезбедува следните консалтинг услуги:

 

 • професионална едукација од областа на финансиите, сметководството и даноците во форма на семинари за континуирано професионално усовршување
 • изработка на приговори и жалби по записници и решенија на инспекциски органи
 • изработка на бизнис планови;
 • изработка на инвестициони програми;
 • финансиска анализа;
 • устројување на даночна евиденција;
 • устројување на сметководствена евиденција со практично поставување на организацијата на сметководствениот сектор;
 • индивидуален даночен и сметководствен консалтинг;
 • имплементација на меѓунардните сметководствени стандарди (МСС/МСФИ и МСФИ за МСЕ) кај друштвата;

 

МСФИ Консалтинг – Скопје на своите клиенти им гарантира услуга со висок квалитет, професионална дискреција и доверба, како и перманентна и ентузијастичка експертска поддршка и посветеност на решавањето на нивните деловни проблеми во најкраток можен рок.

Leave a Reply

Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.

РЕГИСТРАЦИЈА ЗА КПУ ОБУКИ

Почитувани колеги,

МСФИ Консалтинг од месец Октомври 2017 година започнува со организирање на едукативни обуки за континуирано професионално усовршување за сметководителите и овластените сметководители.

До колку сте заинтересирани да ги следите обуките кои МСФИ Консалтинг ги организира во текот на ме­сец Октомври 2017 година, а заради обезбедување на уредна евиденција на вашето присуство и остварените КПУ часови, Ве молиме најдоцна 5 дена пред почетокот на советувањето да се регистрирате со кликнување на РЕГИСТРАЦИЈА

КПУ обуките ќе се одржат во следните градови:


 • 26 Октомври 2017 (четврток) во Прилеп - Хотел Кристал Палас
 • 27 Октомври 2017 (петок) во Скопје - Хотел Холидеј Ин
 • 28 Октомври 2017 (сабота) во Скопје - Хотел Континентал
 • 31 Октомври 2017 (вторник) во Струмица - Хотел Сириус