+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник

МСФИ Советник


ВАЖНО, ВАЖНО, ВАЖНО, МСФИ Консалтинг Ве поканува на КПУ обуки во месец Ноември 2018 година

msfi-konsalting-pokana-za-kpu-oktomvri-2018Почитувани колеги,

МСФИ КОНСАЛТИНГ Ве поканува на ЕДНОДНЕВНО КОНТИНУИРАНО ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ бр.4/2018-8 часа ВО МЕСЕЦ НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА во следните термини и градови:

  • 14 Ноември 2018 (среда) во Штип – Хотел Оаза
  • 16 Ноември 2018 (петок) во Битола – Хотел Милениум
  • 20 Ноември 2018 (вторник) во Охрид – Хотел Милениум Палас
  • 21 Ноември 2018 (среда) во Скопје – Хотел Континентал
  • 24 Ноември 2018 (сабота) во Скопје – Хотел Континентал
  • 28 Ноември 2018 (среда) во Прилеп – Хотел Кристал Палас
  • 29 Ноември 2018 (четврток) во Струмица – Хотел Сириус
  • 30 Ноември 2018 (петок) во Скопје – Хотел Континентал
  • 07 Декември 2018 (петок) во Скопје – Хотел Континентал

Регистрација за КПУ од 9:30 до 10:00 часот; Почеток на КПУ од 10:00 часот

Времетраење на обуките од 10:00 до 16:00 часот

Секој посетител добива Прирачник за КПУ, работен материјал и кафе

ПРЕЗЕМИ ПОКАНА ЗА КПУ ОБУКИ НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА

ПРЕЗЕМИ ПРОГРАМА И ТЕМИ ЗА КПУ ОБУКИ НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА

Регистрација за посетување на КПУ обуки организирани од МСФИ Консалтинг

Про-фактура за посета на КПУ обуки во месец Ноември 2018 година (ПРЕЗЕМИ)

тел: 02/3 112 323 тел: 02/3 112 334

моб: 070 317 142 моб: 070 333 713

www.msfi.com.mk  e-mail: info@msfi.com.mk,

Надомест за КПУ од 8 часа (1 работен ден)………………………..2.360 денари (со вклучен ДДВ)

Плаќањето задолжително се врши однапред на следните сметки:

210-0676392801-76 НЛБ Банка АД – Скопје

280-1001042042-51 Силк Роуд Банка АД – Скопје

 

 

  • Објавено на: 20/11/2018

Други написи за преземање


Во Службен весник на РСМ број 185 од 2020 објавени се Протокол за отворање и работа на кафетерии, Протокол за отворање и работа на угостителските објекти за исхрана, Протокол за работа на базените во тек на пандемија со Covid-19, Протокол за непречен транзит на државјани на Република Србија, Република Косово, Црна Гора и Босна и Херцеговина низ територијата на Република Северна Македонија и Протокол за работа на плажите во тек на пандемија со Covid-19
МСФИ Вести: 15 јули 2020 година е определен како неработен ден
МСФИ Напис: Поништена Уредбата со законска сила за ограничување на правото на исплата на парични паушали и парични надоместоци на избрани именувани лица
МСФИ Напис: Даночен третман на трошоците поврзани со Covid 19 од аспект на ДДВ, данок на личен доход и данок на добивка (даночен третман на трошоците за тестирање на вработените и на лицата кои не се вработени во друштвото, на трошоци за набавка на средства за дезинфекција, маски за заштита на вработените, трошоци за обезбедување и други трошоци)
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.