+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
ВАЖНО, ВАЖНО, ВАЖНО, ВАЖНО, ВАЖНО, ВАЖНО, МСФИ Консалтинг Ве поканува на советување за практична примена на законските прописи од областа на даноците и сметководството

0001Почитувани колеги,

Ве покануваме да присуствувате на престојните советувања за практична примена на законските прописи од областа на даноците и сметководството кои МСФИ Консалтинг ќе ги одржи во следните градови:

  • 20 Декември 2016 (вторник) во Охрид – Хотел Милениум Палас
  • 21 Декември 2016 (среда) во Штип – Хотел Оаза
  • 22 Декември 2016 (четврток) во Скопје – Хотел Холидеј Ин
  • 23 Декември 2016 (петок) во Битола – Хотел Милениум

Почеток на советувањето во 10 часот

Поканата со темите на советувањето може да ја преземете со кликнување на сликата или со кликнување подолу на ПРЕЗЕМИ:

ПОКАНА ЗА СОВЕТУВАЊЕ ДЕКЕМВРИ 2016 година (ПРЕЗЕМИ)

  • Објавено на: 19/12/2016
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.