+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk

0001

 

 

 

ГОДИШНА ПРЕТПЛАТА ЗА 2017 ГОДИНА НА МСФИ КОНСАЛТИНГ

 

Почитувани колеги

 

Во понудата за годишна претплата на  МСФИ КОНСАЛТИНГ за 2017 година е вклучено следното:

 

 1. Информирање на дневна основа преку е-МАИЛ СЕРВИСОТ МСФИ ВЕСТИ за најновите промени во законските прописи од областа сметководството, даноците, финансиите, работните односи, трговските друштва и другите законски прописи.
 2. Континуирано испраќање на стручни – апликативни Написи преку системот МСФИ е – НАПИС со цел истите да можат веднаш да бидат примените во секојдневното работење согласно пропишаните законските рокови.
 3. 12 МЕСЕЧНИ електронски списанија МСФИ СОВЕТНИК, во кои ги обработуваме најновите законски прописи од областа на сметководството, финансиите, платите и другите надоместоци, царините, менаџментот, работните односи како и законските прописи од областа на даноците – данок на додадена вредност, данок на добивка, персонален данок на доход, даноците на имот и акцизите.
 4. ПРИРАЧНИК ЗА ИЗГОТВУВАЊЕ НА ГОДИШНА СМЕТКА и ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАИ (во хартиена и електронска форма).
 5. МСФИ-ИНФО (електронско издание) со практични упатства за пресметка на казнената камата (од облигациони односи и од јавните давачки), пресметка на платата и надоместоците на трошоците од работен однос , Уплатните сметки и приходни шифри за плаќање на јавните давачки, Шифрите за платен промет во земјата и платен промет во странство и многу други упатства и корисни информации неопходни за тековното работење.
 6. КОРИСНИЧКА МАИЛ АДРЕСА и пристап на ВЕБ СТРАНАТА  (www.msfi.com.mk) како единствена on line сметководствена и даночна библиотека каде корисниците имаат пристап до сите броеви на стручното списание МСФИ Информатор, стручните написи МСФИ е – Напис, сите потребни податоци за тековното работење, корисни темплејти и алатки за тековно работење  и многу други неопходни податоци…
 7. КОНСУЛТАЦИИ И ОДГОВОРИ НА ПРАШАЊА во секое време по ТЕЛЕФОН (фиксен  и мобилен), по МАИЛ, или во нашите КАНЦЕЛАРИИ.
 8. ПОПУСТ за присуство на сите ЕДУКАТИВНИ семинари и професионални ОБУКИ во текот на 2015 година

 

Бидете и вие дел од заедничкиот тим на МСФИ КОНСАЛТИНГ. Придружете ни се и бидете пред останатите со стручност и знаење.

 

Цената на годишната претплата изнесува 7.780 денари со вклучен ДДВ што претставува многу конкурентна цена, за услугата  и квалитетот на услугата која ќе ви биде дадена.

 

До колку сте заинтересирани за претплата на нашите услуги може да извршите претплата по профактурата која може да ја симнете со кликнување подолу на преземи.

 

 

 

 

 

 

До колку Ви се потребни дополнителни информации во врска со понудата, Ве молиме јавете се на следните телефонски броеви 02/3112 323, 02/3112 532, 078/390-803, 070/317-142 и 070/333-713 или на маил: msfi.konsalting@gmail.com или на info@msfi.com.mk.

 

Со почит

Сезаир Реџепагиќ

Жарко Михајловски

 

 

Leave a Reply

Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.

РЕГИСТРАЦИЈА ЗА КПУ ОБУКИ

Почитувани колеги,

МСФИ Консалтинг од месец Октомври 2017 година започнува со организирање на едукативни обуки за континуирано професионално усовршување за сметководителите и овластените сметководители.

До колку сте заинтересирани да ги следите обуките кои МСФИ Консалтинг ги организира во текот на ме­сец Октомври 2017 година, а заради обезбедување на уредна евиденција на вашето присуство и остварените КПУ часови, Ве молиме најдоцна 5 дена пред почетокот на советувањето да се регистрирате со кликнување на РЕГИСТРАЦИЈА

КПУ обуките ќе се одржат во следните градови:


 • 26 Октомври 2017 (четврток) во Прилеп - Хотел Кристал Палас
 • 27 Октомври 2017 (петок) во Скопје - Хотел Холидеј Ин
 • 28 Октомври 2017 (сабота) во Скопје - Хотел Континентал
 • 31 Октомври 2017 (вторник) во Струмица - Хотел Сириус