+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ СоветникСо клинување на повеќе може да преземете Обрасци, Одлуки и други корисни документи поврзани со изготвување на годишна сметка за 2021 година…

Со кликнување на повеќе може да го преземете Прирачникот за изготвување на годишна сметка и финансиски извештаи за 2021 година…

Со кликнување на повеќе може да ја симнете excel алатката за составување на Годишната сметка за 2021 година (со нов ДЕ за профитните субјекти)…

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.