+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
Excel алатка за пресметка на Бруто плата и Нето плата во 2019 година согласно Законот за данок на личен доход (“Службен весник на РМ”, бр. 241/2018)

Почитувани,
Содржината можат да ја видат само претплатници на МСФИ Консалтинг.
Доколку сте наш активен претплатник Најавете се за да ја видите оваа содржина.
(Доколку не сте претплатник кликнете тука за да се регистрирате и да добиете информации за претлата)
  • Објавено на: 02/01/2019
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.