+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ СоветникСо кликнување подолу на преземи Ви даваме Алатка во Microsoft Excel за пресметка на пресметка на придонеси и данок на личен доход во 2024 година од нето и бруто плата:…

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.