+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ СоветникПовеќе во врска со пресметката на платите во 2020 година може да прочитате во Написот кој може да го симнете со кликнување подолу на повеќе, а воедно ви даваме и Терк за пресметка на плата од нето и од бруто износ во Microsoft excel формат согласно најниската и највисоката основица за придонесите во 2020 година…

Со кликнување на повеќе, Ви презентираме два фајла од кои еден во pdf и еден во excel фајл со Преглед на даночни стапки на бруто даночна основа, признати трошоци и пресметани стапки за пресметка на данок на доход за исплати во нето износ од 1 јануари 2020 година.

Почитувани,Содржината можат да ја видат само претплатници на МСФИ Консалтинг.Доколку сте наш активен претплатник Најавете се за да ја видите оваа содржина.(Доколку не сте претплатник кликнете тука за да се регистрирате и да добиете информации за претлата)

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.