+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
ВАЖНО, ВАЖНО, ВАЖНО, Нов дополнителен термин за КПУ советување на 30 Maj 2018 година (среда – работен ден)

На барање на голем број наши колеги сметководители и овластени сметководители кои не успеаја да резервираат термин за КПУ обука во Скопје,  МСФИ Консалтинг обезбедува уште еден дополнителен термин на еднодневно советување КПУ број 2/2018 – 8 часа на ден 30 Мај 2018 година (среда – работен ден) во Хотел Континентал Скопје.

Посетата на КПУ обуката ќе Ви донесе 8 КПУ часови.

Регистрација за КПУ од 9:30 до 10:00 часот; Почеток на КПУ од 10:00 часот

Времетраење на обуките од 10:00 до 16:00 часот

Секој посетител добива Прирачник за КПУ, работен материјал и кафе

ПРЕЗЕМИ ПРОГРАМА ЗА КПУ ОБУКИ МАЈ 2018 ГОДИНА

ПРЕЗЕМИ ПОКАНА ЗА КПУ ОБУКИ МАЈ 2018 ГОДИНА

Регистрација за посетување на КПУ обуки организирани од МСФИ Консалтинг

Про-фактура за посета на КПУ обуки во месец Мај 2018 година (ПРЕЗЕМИ)

тел: 02/3 112 323 тел: 02/3 112 334

моб: 070 317 142 моб: 070 333 713

www.msfi.com.mk  e-mail: info@msfi.com.mk,

Надомест за КПУ од 8 часа (1 работен ден)………………………..2.360 денари (со вклучен ДДВ)

Плаќањето задолжително се врши однапред на следните сметки:

210-0676392801-76 НЛБ Банка АД – Скопје

280-1001042042-51 Силк Роуд Банка АД – Скопје

  • Објавено на: 08/05/2018
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.