+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ СоветникЗаради олеснување на постапката за изготвување на годишната сметка и финансиските извештаи за 2019 година, МСФИ Консалтинг изготви посебен Прирачник кој може да го преземете со кликнување на повеќе. Прирачникот има 340 страни и големината на фајлот за симнување е 7,98 MB.….

Со клинување на повеќе може да ги преземете коефициентите за ревалоризација за 2019 година…

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.