+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk

ВАЖНО, ВАЖНО, ВАЖНО, ВАЖНО, ВАЖНО, ВАЖНО, МСФИ Консалтинг Ве поканува на советување за практична примена на законските прописи од областа на даноците и сметководството

0001Почитувани колеги,

Ве покануваме да присуствувате на престојните советувања за практична примена на законските прописи од областа на даноците и сметководството кои МСФИ Консалтинг ќе ги одржи во следните градови:

  • 31 Мај 2017 (среда) во Штип – Хотел Оаза
  • 1 Јуни 2017 (четврток) во Битола – Хотел Милениум
  • 7 Јуни 2017 (среда) во Скопје – Хотел Холидеј Ин
  • 8 Јуни 2017 (четврток) во Охрид – Хотел Милениум Палас

Почеток на советувањето во 10 часот

Поканата со темите на советувањето може да ја преземете со кликнување на сликата или со кликнување подолу на ПРЕЗЕМИ:

ПОКАНА ЗА СОВЕТУВАЊЕ Мај/Јуни 2017 година (ПРЕЗЕМИ)

  • Објавено на: 27/05/2017
Print Friendly
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.

РЕГИСТРАЦИЈА ЗА КПУ ОБУКИ

Почитувани колеги,

МСФИ Консалтинг од месец Октомври 2017 година започнува со организирање на едукативни обуки за континуирано професионално усовршување за сметководителите и овластените сметководители.

До колку сте заинтересирани да ги следите обуките кои МСФИ Консалтинг ги организира во текот на ме­сец Октомври 2017 година, а заради обезбедување на уредна евиденција на вашето присуство и остварените КПУ часови, Ве молиме најдоцна 5 дена пред почетокот на советувањето да се регистрирате со кликнување на РЕГИСТРАЦИЈА

КПУ обуките ќе се одржат во следните градови:


  • 26 Октомври 2017 (четврток) во Прилеп - Хотел Кристал Палас
  • 27 Октомври 2017 (петок) во Скопје - Хотел Холидеј Ин
  • 28 Октомври 2017 (сабота) во Скопје - Хотел Континентал
  • 31 Октомври 2017 (вторник) во Струмица - Хотел Сириус