+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ СоветникОд страна на Владата на РМ предложени се измени на Законот за данокот на додадена вредност кои се доставени до Собранието на РМ за усвојување.

Наведениот процент се користи за пресметка на месечната аконтација на данокот на добивка за месец Септември 2012 година која е потребно да се плати најдоцна до 15 Октомври 2012 година.

Согласно известувањето од Министерството за финансии средствата за добивање на уверение за сметководител, односно овластен сметководител може да се уплатат на следниот начин:

Согласно соопштението на Владата на Република Македонија од 19.09.2012 година, утврдена е висината на надоместокот за добивање на уверение за сметководител и за овластен сметководител.

Министерството за Финансии на својата веб страна (www.finance.gov.mk) објави известување за начинот и…

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.