Овластен сметководител

Oбјавени подзаконски акти – правилници поврзани со имплементација на законот за вршење на сметководствени работи

Со наведените подзаконски акти се пропишува формата и содржината на барањата кои се доставуваат до Институтот за сметководители и овластени сметководители

Објавено на 20/10/2012 од msfiwebadmin Повеќе...

Постапка за добивање на уверение за сметководители и овластени сметковители

Во продолжение може да прочитате за постапката за добивање на уверение за сметководител или овластен сметковидител и да ги симнете потребните обрасци

Објавено на 21/09/2012 од msfiwebadmin Повеќе...
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.