+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ СоветникПодатоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Април 2020 – Мај 2020 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 21.04.2020 година…

Податоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Март 2020 – Април 2020 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 20.03.2020 година…

Податоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Февруари 2020 – Март 2020 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 20.02.2020 година…

Просечната плата по работник во Република Македонија, според податоците на Државниот завод за статистика објавени во Јануари 2020 година изнесува 38.319 денари. Просечната плата се користи за утврдување на најниската и највисоката основица за пресметка на придонесите од задолжително социјално осигурување и тоа за…

Податоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Декември 2019 – Јануари 2020 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 20.12.2019 година…

Податоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Ноември 2019 – Декември 2019 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 19.11.2019 година…

Податоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Октомври 2019 – Ноември 2019 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 22.10.2019 година…

Податоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Септември 2019 – Октомври 2019 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 20.09.2019 година…

Податоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Август 2019 – Септември 2019 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 20.08.2019 година…

Податоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Јули 2019 – Август 2019 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 19.07.2019 година…

Податоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Јуни 2019 – Јули 2019 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 21.06.2019 година…

Податоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Мај 2019 – Јуни 2019 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 21.05.2019 година…

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.