+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ СоветникВо продолжение може да ги симнете податоците за плата и надоместоци од работен однос за 2014 година (за периодот Декември 2014 – Јануари 2014 година) согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 29.12.2014 година

Во табелеран Преглед се дадени проценти на пораст на трошоците на живот за 2014 година и правото на покачување на платите по месеци во 2014 година согласно член 10 од Законот за исплата на платите во РМ…

Во продолжение може да ги симнете податоците за плата и надоместоци од работен однос за 2013 година заклучно со периодот Декември 2013 – Јануари 2014 година (ажурирано со соопштението на ДЗС од 27.12.2013 година)…

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.