+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ СоветникПодатоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Април 2019 – Мај 2019 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 19.04.2019 година…

Податоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Март 2019 – Април 2019 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 20.03.2019 година…

Податоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Февруари 2019 – Март 2019 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 20.02.2019 година…

Податоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Јануари 2018 – Февруари 2019 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 22.01.2019 година…

Податоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Декември 2018 – Јануари 2019 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 21.12.2018 година…

Податоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Ноември 2018 – Декември 2018 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 20.11.2018 година…

Податоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Октомври 2018 – Ноември 2018 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 19.10.2018 година…

Податоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Септември 2018 – Октомври 2018 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 21.09.2018 година…

Податоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Август 2018 – Септември 2018 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 21.08.2018 година…

Податоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Јули 2018 – Август 2018 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 20.07.2018 година…

Податоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Јуни 2018 – Јули 2018 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 22.06.2018 година…

Податоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Мај 2018 – Јуни 2018 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 21.05.2018 година…

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.