+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ СоветникПодатоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Август 2022 – Септември 2022 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 19.08.2022 година…

Податоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Јули 2022 – Август 2022 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 22.07.2022 година…

Податоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Јуни 2022 – Јули 2022 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 22.06.2022 година…

Податоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Мај 2022 – Јуни 2022 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 20.05.2022 година…

Податоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Април 2022 – Мај 2022 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 21.04.2022 година…

Податоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Март 2022 – Април 2022 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 23.03.2022 година…

Податоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Февруари 2022 – Март 2022 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 22.02.2022 година…

Податоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Јануари 2022 – Февруари 2022 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 21.01.2022 година…

Податоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Декември 2021 – Јануари 2022 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 22.12.2021 година…

Податоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Ноември 2021 – Декември 2021 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 19.11.2021 година…

Податоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Октомври 2021 – Ноември 2021 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 22.10.2021 година…

Податоци за плата и надоместоци од работен однос за периодот Септември 2021 – Октомври 2021 година согласно соопштенијата на Државниот Завод за статистика од 21.09.2021 година…

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.