info@msfi.com.mk

Регистрација за КПУ обуки во месец Мај/Јуни 2022 година

Ве молиме изберете една од понудените опции за регистрација, соодветно дали сакате да се пријавите за советување со физичко или онлајн присуство.

Физичко присуство

Користете ја оваа форма за регистрација доколку сакате да посетувате кпу обуки со физичко присуство. Кликнете на регистрација подолу.

Термините за физичко присуство се завршени.

  • 26 Maj 2022 (четврток) во Штип - Астибо Плаза

  • 27 Мај 2022 (петок) во Охрид - Хотел UNIQUE Resort & Spa

  • 3 Јуни 2022 (петок) во Скопје - Хотел Холидеј Ин

Онлајн присуство

Користете ја оваа форма за регистрација доколку сакате да посетувате онлајн кпу обуки. Кликнете на регистрација подолу.

Регистрација е затворена

  • 8 Јуни 2022 (среда) - онлајн