+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
ВАЖНО: МСФИ Консалтинг организира КПУ обуки во месец Мај / Јуни 2024 година

Почитувани колеги,

МСФИ КОНСАЛТИНГ организира еднодневни онлајн КПУ обуки број 2/2024-8 часа во МАЈ / ЈУНИ 2024 година во следните термини:

  • 31 Мај 2024 (петок)
  • 07 Јуни 2024 (петок)


Сите заинтересирани може да се РЕГИСТРИРААТ на следниот линк
(ОТВОРИ)

 

Покана за советување на МСФИ Консалтинг за КПУ обуки во Мај / Јуни 2024 година (ПРЕЗЕМИ)

Програма за советување на МСФИ Консалтинг за КПУ обуки во Мај / Јуни 2024 година (ПРЕЗЕМИ)

Почеток на онлајн КПУ обуките е од 09:30 часот и времетраење на КПУ обуките е од 09:30 часот до 15:30 часот и истите се спроведуваат преку платформата Livewebinar.

Секој посетител на ON LINE КПУ обуката добива 8 КПУ часа и Прирачник во електронска форма

Надомест за СОВЕТУВАЊЕТО (со ДДВ)………………………..2.000 + 360 ДДВ = 2.360 денари

Плаќањето е потребно задолжително да се изврши однапред на сметката:
210-0676392801-76 НЛБ Банка АД – Скопје

Про-фактура за кпу обука на МСФИ Консалтинг бр.2/2024-8 часа (ПРЕЗЕМИ)

Информации за советувањето може да добиете и на следните телефони: 02/3 112 323; 02/3 112 334; 070 317 142 и 070 333 713 или на следниот e-mail: info@msfi.com.mk

 

 

  • Објавено на: 17/05/2024
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.