+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
ВАЖНО: МСФИ Консалтинг организира КПУ обуки во месец Ноември 2023 година

Почитувани колеги, 

МСФИ КОНСАЛТИНГ организира еднодневни онлајн КПУ обуки број 4/2023-8 часа во НОЕМВРИ 2023 година во следните термини:

  • 17 Ноември 2023 (петок)
  • 23 Ноември 2023 (четврток)
  • 29 Ноември 2023 (среда)


Сите заинтересирани може да се РЕГИСТРИРААТ на следниот линк 
(ОТВОРИ)

 

Покана за советување на МСФИ Консалтинг за КПУ обуки во Ноември 2023 година (ПРЕЗЕМИ)

Програма за советување на МСФИ Консалтинг за КПУ обуки во Ноември 2023 година (ПРЕЗЕМИ)

Почеток на онлајн КПУ обуките е од 10:00 часот и времетраење на КПУ обуките е од 10 часот до 16 часот

Секој посетител на онлајн КПУ обуката добива 8 КПУ часа, Прирачник и Презентации од советувањето

Надомест за СОВЕТУВАЊЕТО (со ДДВ)………………………..2.000 + 360 ДДВ = 2.360 денари

Плаќањето е потребно задолжително да се изврши однапред на сметката:
210-0676392801-76 НЛБ Банка АД – Скопје

Про-фактура за кпу обука на МСФИ Консалтинг бр.4/2023-8 часа (ПРЕЗЕМИ)

Информации за советувањето може да добиете и на следните телефони: 02/3 112 323; 02/3 112 334; 070 317 142  и 070 333 713 или на следниот e-mail: info@msfi.com.mk

 

 

  • Објавено на: 14/11/2023
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.