+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
Во врска со известувањето на ИСОС за овластени правни лица кои имаа одобрение за спроведување на обуки за КПУ

Почитувани

Во врска со известувањето на ИСОС за овластени правни лица кои имаа одобрение за спроведување на обуки за континуирано професионално усовршување сакаме да Ве известиме дека иако МСФИ Консалтинг првично не е наведен на листата сепак листата не е конечна. Од наша страна во рамките на постапката која се води пред ИСОС ќе бидат спроведени дополнителни активности за дополнување на листата и со МСФИ Консалтинг.

Со почит

МСФИ Консалтинг ДОО – Скопје

  • Објавено на: 13/01/2023
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.