+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
Известување од ИСОС: Се дава дополнителна можност за ажурирање на податоците на 26.01.2023 година (четврток)

Известувањето на ИСОС е следното:

Почитувани колеги,

Институтот на сметководители и овластени сметководители секојдневно добива бројни повици и мејлови од своите членови со оправдани образложенија за неажурирани податоци.

Поради тоа Институтот Ве информира дека линкот за ажурирање ќе биде повторно отворен за сите членови само на ден 26.01.2023 (четврок).

Би сакале да потенцираме дека линкот за ажурирање ќе биде достапен само 24часа по што повторно ќе се деактивира.

Ажурирањето на податоци се однесува само на активните С/ОС кои се веќе запишани во соодветните регистри.

Ве молиме уредно ажурирајте ги Вашите податоци.

Со почит,

ИСОС

  • Објавено на: 21/01/2023
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.