+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ СоветникРЕГИСТРАЦИЈА ЗА ПОСЕТУВАЊЕ НА КПУ ОБУКИ ЗА ИЗГОТВУВАЊЕ НА ГОДИШНА СМЕТКА И ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАИ ЗА 2019 ГОДИНА ВО МЕСЕЦ ЈАНУАРИ / ФЕВРУАРИ 2020 ГОДИНА

 

Почитувани колеги,

До колку сте заинтересирани за посетување на КПУ обуките организирани од страна на МСФИ Консалтинг во текот на месец ЈАНУАРИ / ФЕВРУАРИ 2020 година (КПУ бр.1/2020), Ве молиме да ги пополните подолунаведените полиња за регистрација со избор на Дата и Град во кој ќе посетувате КПУ обука.

Однапред Ви благодариме

Со почит

МСФИ Консалтинг

 
внесете „невработен“ ако не сте во работен однос


внесете град ако не сте во работен однос


внесете 0 доколку немате уверение од ИСОС


 

Про-фактура за посета на КПУ обуки ЈАНУАРИ / ФЕВРУАРИ 2020 година (ПРЕЗЕМИ)

 

ПОКАНА И ПРОГРАМА ЗА КПУ ОБУКИ ЗА ИЗГОТВУВАЊЕ НА ГОДИШНА СМЕТКА И ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАИ ЗА 2019 ГОДИНА ВО МЕСЕЦ ЈАНУАРИ / ФЕВРУАРИ 2020 ГОДИНА(ПРЕЗЕМИ)

 

 

 

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.