+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
ВАЖНО: МСФИ Консалтинг Ве поканува на еднодневни КПУ обуки во месец Мај 2023 година

Почитувани колеги, МСФИ КОНСАЛТИНГ организира еднодневни КПУ обуки број 2/2023-8 часа во МАЈ 2023 година во следните термини и градови:

I. СОВЕТУВАЊЕ СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО

  • 17 Мај 2023 (среда) во Штип ‐ Хотел Оаза
  • 19 Мај 2023 (петок) во Охрид ‐ Хотел UNIQUE Resort & Spa
  • 26 Мај 2023 (петок) во Скопје ‐ Хотел Холидеј Ин
  • 31 Мај 2023 (среда) во Прилеп ‐ Хотел Кристал Палас

II. ON LINE СОВЕТУВАЊЕ

  • 18 Мај 2023 (четврток)
  • 27 Мај 2023 (сабота)


Сите заинтересирани може да се РЕГИСТРИРААТ на следниот линк 
(ОТВОРИ)

Покана за советување на МСФИ Консалтинг за КПУ обуки во Мај 2023 година (ПРЕЗЕМИ)

Програма за советување на МСФИ Консалтинг за КПУ обуки во Мај 2023 година (ПРЕЗЕМИ)

Почеток на КПУ обуките е од 10:00 часот и времетраење на КПУ обуките е од 10 часот до 16 часот

Еднодневните КПУ обуки на секој посетител ќе му обезбедат 8 часа

Секој посетител на советувањето со физичко присуство добива Прирачник за КПУ во печатена форма и работен материјал

Секој посетител на ON Line советувањето добива Прирачник за КПУ во електронска форма и презентации од советувањето во pdf формат

Надомест за СОВЕТУВАЊЕТО (со ДДВ)………………………..2.000 + 360 ДДВ = 2.360 денари

Плаќањето е потребно задолжително да се изврши однапред на сметката:
210-0676392801-76 НЛБ Банка АД – Скопје

Преземи Про-фактура за посета на советувањето (ПРЕЗЕМИ)

Информации за советувањето може да добиете и на следните телефони: 02/3 112 323; 02/3 112 334; 070 317 142  и 070 333 713 или на следниот e-mail: info@msfi.com.mk

 

 

  • Објавено на: 12/05/2023
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.