+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
Среда, 30 ноември 2016 година, неработен поради акцијата Ден на дрвото

148190Согласно Заклучокот од седницата на Владата на Република Македонија одржана на 25 ноември, а по повод спроведувањето на акцијата „Ден на дрвото-Засади ја својата иднина”, 30 ноември 2016 година (среда), е неработен ден, освен за вработените во здравствените институции, соопшти денеска Министерството за труд и социјална политика.
Во сооопштението од МТСП се наведува и дека на денот на акцијата градинките треба да се со вообичаеното работно време.
Датумот за одработување на овој ден дополнително ќе биде определен.
  • Објавено на: 28/11/2016
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.