+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
МСФИ е Напис: Во Службен весник на РМ број 118 од 2016 година објавен е Законот за изменување и дополнување на Законот за вработувањето и осигурување во случај на невработеност со кој се продолжува мерката за ослободување од персонален данок и придонеси при вработување на невработени лица (Македонија вработува # 2)

Почитувани,
Содржината можат да ја видат само претплатници на МСФИ Консалтинг.
Доколку сте наш активен претплатник Најавете се за да ја видите оваа содржина.
(Доколку не сте претплатник кликнете тука за да се регистрирате и да добиете информации за претлата)
  • Објавено на: 26/06/2016
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.