+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
МСФИ е Напис: Во Службен весник на РМ број 118 од 2016 година објавен е Законот за изменување и дополнување на Законот за вработувањето и осигурување во случај на невработеност со кој се продолжува мерката за ослободување од персонален данок и придонеси при вработување на невработени лица (Македонија вработува # 2)

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.