+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
МСФИ Вести: Известување на ИСОС – продолжен рокот за ажурирање на податоците до 29.01.2023 година

Почитувани,

Поради техничкиот проблем со линкот Ве известуваме дека рокот за ажурирање на податоци се продолжува до 29.01.2023 година.

Институтот на сметководители и овластени сметководители Ви се извинува за техничкиот проблем.

Поради дополнителниот рок до 29.01.2023 (недела), a во интерес на сите сметководители и овластени сметководители кои не ги ажурираа своите податоци, официјалните регистри ќе бидат објавени на веб страната на Институтот, по завршување на периодот за ажурирање.

Линк за ажурирање:

https://smetkovoditel.isos.com.mk/login

Ви благодариме за разбирањето.

Со почит,

ИСОС

  • Објавено на: 26/01/2023
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.