+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
Можност за доставување на исправка на ДДВ пријавите за 2013 година до 17 Март 2014 година

Согласно известувањето на Управата за јавни приходи, доколку како регистриран ДДВ обврзник, Годишната сметка до Централниот регистар се доставува во електронска форма најдоцна до 17 март 2014 година, тогаш и исправките на пријавите за данок на додадена вредност (образец “ДДВ-04“) за даночниот период/и од 2013 година, може да се поднесат до УЈП во рокот за поднесување на Годишната сметка, односно заклучно до 17 март 2014 година.

  • Објавено на: 28/02/2014
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.