+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
Мислење во однос на даночниот третман на трошоците за добивање на уверенија за сметководител или овластен сметководител, трошоците за членарина, стручна литература и годишните обуки кои произлегуваат од Законот за вршење на сметководствени работи

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.