+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ СоветникМСФИ Советник

Excel алатка за пресметка на Бруто плата и Нето плата во 2019 година согласно Законот за данок на личен доход (“Службен весник на РМ”, бр. 241/2018)

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.