+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
Во Службен весник на РСМ број 295 од 27 декември 2021 објавен е Законот за изменување и дополнување на Законот за трговија со кој се забранува работењето на трговијата на големо и мало во недела и на празници со определени исклучоци во трговијата на мало

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.