+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
Од 1 јули 2021 година неопходна е надградба на софтверот на фискалните каси од даночните обврзници кои продаваат стоки и услуги со ДДВ стапка 0% (користат ознака В) за евидентирање на промет ослободен од ДДВ

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.