+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
Објавена Одлука на Владата за определување на највисоките цени на јајцата и на оризот во периодот од 21 март до 30 април 2023 година како и пропишување на обврска на трговците да прибавуваат и продаваат свежи јајца од кокошка во количини што се прибавувале и продавале во јануари и февруари 2023 година, а производителите најмалку 70% од своето производство на свежи јајца од кокошка да го стават во промет на домашниот пазар

Почитувани,
Содржината можат да ја видат само претплатници на МСФИ Консалтинг.
Доколку сте наш активен претплатник Најавете се за да ја видите оваа содржина.
(Доколку не сте претплатник кликнете тука за да се регистрирате и да добиете информации за претлата)
  • Објавено на: 22/03/2023
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.