+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
Објавен нов тарифник за услугите на Централниот регистар

aЦентралниот Регистар на РМ објави нова Тарифа за користење на неговите услуги. Тарифа која ги опфаќа и надоместоците за поднесување и обработка на годишната сметка за сите видови на субјекти можете да ја преземете со кликнување подолу на преземи:

 

 

 

Тарифа за висината на надоместокот за користење на услугите од Централниот регистар на РМ (ПРЕЗЕМИ)

  • Објавено на: 01/01/2014
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.