+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk

Ново работно време (двосменско работење) на УЈП и на други државни органи од 1 Септември 2017 година

Почитувани,
Содржината можат да ја видат само регистрирани корисници.
Доколку сте регистриран корисник Најавете се за да ја видите оваа содржина.
(Доколку не сте член кликнете тука за регистрација!)
  • Објавено на: 11/07/2017
Print Friendly
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.