+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
МСФИ Вести: Од 1 декември 2021 година стапува на сила забраната за трговците да пуштаат во промет пластични кеси за носење на стоки на пазарот (дозволена е продажба на биоразградливи кеси при што надоместот од продажбата целосно се уплаќа во корист на државата). Како треба да постапат трговците ?

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.