+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
МСФИ Вести: Известување за ажурирани регистри за физички лица

Почитувани,

Институтот на сметководители и овластени сметководители Ве известува дека се објавени ажурирани официјални регистри за активни сметководители и овластени сметководители.

Во нив се сите активни сметководители и овластени сметководители кои ги ажурираа своите податоци согласно повикот за ажурирање на веб платформата на ИСОС како и активни сметководители и овластени сметководители кои не ажурирале податоци.

Официјалните регистри содржат податоци согласно ЗВСР член 35 став 3.

Регистрите тековно ќе се дополнуваат со сите нови упишани сметководители и овластени сметководители.

Во прилог ажурираните регистри:

Регистар на сметководители

Регистар на овластени сметководители

Соопштение на ИСОС (ОТВОРИ)

Со почит,

ИСОС

 

  • Објавено на: 01/02/2023
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.