+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
МСФИ Напис: 31 март 2023 краен рок за поднесување на барање за пренесување на даночната загуба искажана по ДБ за 2022 година во следните 3 фискални години (можност да се користи како намалување на даночната основа во ДБ за 2023, 2024 и 2025 година)

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.