+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
MСФИ е Вести: Предлог измени и дополнување на Законот за платен промет – се пролонгира можноста да се склучуваат договори за компензација, асигнација, цесија и преземање на долг со фирми кои имаат блокирани сметки до 31 Декември 2022 година

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.